Ilkka Herola 17:s Klingenthalissa – ”Ei ollut meikäläisen päivä tänään”

© Flawia Krawczyk

Ilkka Herola vastasi parhaasta suomalaissijoituksesta yhdistetyn maailmancupissa Klingenthalissa. Päivän nopein hiihtoaika nosti Herolan lopputuloksissa sijalle 17.

Herola ei onnistunut kilpailun mäkiosuudella ja eroa kärkeen syntyi 2 minuuttia ja 14 sekuntia. Herolan hyppy Klingenthalin HS140-mäestä kantoi 128 metriä.

– Ei ollut meikäläisen päivä tänään. On ollut mukavaa settiä viime aikoina, ei se kuitenkaan aina mene. Hiihto oli tietenkin ihan hyvä, mäessä ei vaan natsannut. Mennään eteenpäin, totesi Herola.

Suomalaisista myös Eero Hirvonen ylsi maailmancupin pisteille. Hirvonen paransi eilisestä kaksi sijaa ja hiihti maaliin sijalle 21. Hirvonen harmitteli huonoa virettään, koska mäkiharjoitukset kotimaassa antoivat positiivisempia signaaleja hyppykunnosta.

– Heikko viikonloppu, ei onnistunut mikään. Hyppääminen oli pettymys, vähän parempia treenejä sai tuossa välissä. Hiihtäminenkin jotenkin tosi vaikeaa. Ei mitään syytä pitäisi olla sille, että hiihtäminen on noin heikkoa, kommentoi Hirvonen.

Arttu Mäkiaho jäi pisteiden ulkopuolelle ja hiihti maaliin sijalle 42. Kilpailun voitti Saksan Vinzenz Geiger ennen Japanin Akito Watabea ja Itävallan Lukas Greidereria

Tulokset

Kommentteja SoundCloudissa