Hiihtomaajoukkue urheilee jatkossa Swix -vaatteissa

Suomen Hiihtoliitto ja Brav Finland Oy (Swix) ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen maastohiihtomaajoukkueiden vaatekumppanuudesta kaudesta 2022–2023 alkaen. Uuden yhteistyösopimuksen mukaisesti urheilijat käyttävät kilpailuissa ja harjoittelussa teknisiä Swix -vaatteita.

”Olemme erittäin iloisia pitkästä yhteistyösopimuksesta Swixin kanssa, koska se takaa urheilijoille paitsi laadukkaat harjoitus- ja kilpailuvaatteet, myös tervetullutta jatkuvuutta, kun tutut varusteet kulkevat matkassa pitkään. Tämä osaltaan edistää keskittymistä olennaiseen eli hiihtämiseen”, painottaa Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi.

“Swix on viime vuosina kasvattanut merkittävästi markkinaosuuttaan aktiivisten liikkujien vaatettajana panostamalla pohjoismaiseen istuvuuteen sekä toiminnallisuuteen Pohjolan olosuhteissa. Yhteistyö Suomen Hiihtoliiton kanssa tuo Swix -asut parrasvaloihin maailmancup-laduilla yhden johtavan maajoukkueen yllä ja tuo meille merkittävää etua uusia tuotteita suunniteltaessa”, iloitsee sopimuksesta Brav Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Tuovinen.

Myös urheilijoille uusi yhteistyökumppani on mieleen. 

“Olen käyttänyt Swix -vaatteita harjoittelussani ja kansallisissa kilpailuissa jo vuosia. On hienoa, että voin nyt myös maajoukkueessa nauttia samasta laadusta ja luottaa vaatteiden toimivuuteen kaikissa tilanteissa.”, kertoo 12-kertainen arvokisamitalisti Krista Pärmäkoski

www.brav.com | www.swixsport.com/