Hiihtogaala – Ehdota vuoden parhaita toimijoita

Hiihtogaalaa vietetään perjantaina 6.5.2022 Seuraseminaari – Yhteinen latu yhteydessä Jyväskylässä. Gaalassa palkitaan vuoden parhaita lumilajien toimijoita ja juhlistetaan kulunutta talvea. Ehdota ja perustele vuoden parhaita toimijoita oheisen kyselyn kautta

Vuoden Seuratyöntekijä. Vuoden seuratyöntekijä on seuratoiminnan korvaamaton palanen, aktiivinen hiihtoseuran vapaaehtoistoimija, jonka panos mahdollistaa lumilajien harrastamisen.

Vuoden Hiihtokaupunki. Vuoden hiihtokaupunki panostaa lumilajien harrastamiseen ja sen olosuhteisiin. Kaupungissa hiihtolajit nähdään aktiivisessa roolissa ja liikuttajana.

Vuoden Seuravalmentaja (Mäkihyppy ja yhdistetty). Vuoden seuravalmentaja on omalla toiminnallaan edistänyt lajin ja urheilijoiden kehitystä. Kategoriassa valitaan vuoden seuravalmentaja mäkihypyn ja yhdistetyn toimijoiden parista, maastohiihdon puolella vuoden valmentajan valitsee Valmentajakerho.

Ehdotuksia kerätään tällä kyselyllä 24.4.2022 asti. Seuraseminaari on avoin kaikille maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn toimijoille.

Ilmoittaudu mukaan

Linkki kyselyyn: https://fi.surveymonkey.com/r/PCK3SSB

Hiihtogaalassa palkitaan myös palkitaan lisäksi Seuraluokittelun perusteella ansioituneita seuroja.