Hiihdon Suomen Cupin kausi huipentuu viikonloppuna Rovaniemen Ounasvaaran keväthangilla

© Touho Häkkinen

Hiihdon Suomen Cupin kuluneen kauden päätöskilpailut käydään tulevana viikonloppuna Rovaniemen Ounasvaaran keväthangilla. Päätösviikonlopun ohjelmassa ovat lauantaina hiihdettävät naisten ja miesten viestit vapaalla hiihtotavalla sekä sunnuntaina hiihdettävät 15 ja 30 kilometrin yhteislähtökilpailut perinteisellä hiihtotavalla. 

Rovaniemen Suomen Cupin kilpailunjohtaja Janne Hyyppä odottaa hienoa kisaviikonloppua. Päätösviikonloppuna käydään tiukkaa kamppailua Suomen Cupin loppusijoituksista, mikä tuo varmasti oman mausteensa viikonloppuun.

– Olosuhteet tulevat olemaan loistavat, kun aurinko paistaa ja lunta riittää. Urheilijat pääsevät hienoille radoille vetämään kauden viimeiset kisat. Rovaniemi tarjoilee tässä ajankohdassa parastaan. Kisoista tulee erittäin mielenkiintoiset senkin puitteissa että vielä taistellaan kaikilla tasoilla Suomen Cupin loppusijoituksista, Hyyppä kertoo. 

Hyyppä toivottaa yleisön ja kisavieraat tervetulleiksi nauttimaan Suomen Cupin kauden 2022-2023 päätösviikonlopusta Ounasvaaran maisemissa.

– Viikonloppuna on todella upeat kelit ja sitä kautta puitteet hienolle ulkoilupäivälle urheilun parissa. Vaikka urheilijat ovat pitkän kauden jälkeen varmasti väsyneitä, aina kun lappu on rinnassa, mennään tosissaan, toteaa Hyyppä

Lauantaina hiihdettäviin viesteihin on ilmoittautunut tähän mennessä yhteensä 40 joukkuetta ja sunnuntaina hiihdettäviin yhteislähtökilpailuihin yhteensä 114 urheilijaa. 

Hiihdon Suomen Cupin osakilpailut näytetään Ylellä sekä Viaplaylla.

Hiihdon Suomen Cupin verkkosivut
Rovaniemen kilpailusivut
Hiihdon Suomen Cupin tulosarkisto

Seuraa Hiihdon Suomen Cupia somessa!

#näytönpaikka #hiihdonsuomencup #schiihto