Helsinki Ski Weeks: Stadion Sprintin yleisölipunmyynti on auki

Pitkään odotettu hetki on täällä, kun 24.2.2022 Helsingin Olympiastadionilla kisattavan urheilushown lipunmyynti on nyt avattu.

Tästä ennenkokemattomasta huippu-urheilun ja show-elämyksen yhdistelmästä ei tule puuttumaan valoa, musiikkia eikä suuren urheilutapahtuman juhlavaa hurmosta – tämä on Super Bowl -henkeä suomalaisittain! Kansainvälisen kutsukisan kotimaisia staroja ovat muun muassa Iivo Niskanen ja Ristomatti Hakola.

– Tämä on taas yksi askel koko lajille eteenpäin, kun päästään hiihtämään isolle kirkolle kilpaa. Kilpahiihto on loppujen lopuksi urheiluviihdettä ja tästä me saadaan varmasti hyvä show järjestettyä. Toivottavasti saadaan uusia katsojia ja innostettua nuoria hiihtämään. Ollaan me hiihtäjät etuoikeutetussa asemassa, kun päästään hiihtämään Helsingin keskustaan, Hakola iloitsee.

Poweria stadikalle tuo myös Jasmi Joensuu.

– Stadion Sprint tuo sitä kauan kaivattua show-meininkiä meidän lajiin ja on varmasti meille hiihtäjille todella ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kokemus. On hienoa, että tämä järjestetään juuri Olympiastadionilla. Paikan päälle saadaan varmasti huima kotikatsomo kannustamaan meitä!

Kisan yllätyskertoimia lisäävät vielä sekä naisten että miesten sarjassa kisaavat jokerit, joiden henkilöllisyys paljastetaan vasta, kun he ovat kohdanneet voittajansa. Varmista katsomopaikkasi ja heittäydy helmikuiseen hurmokseen täyden tunnelman stadionilla!

Liput myy Lippu.fi 

www.helsinkiskiweeks.fi