Eero Hirvosen hurja meno ladulla siivitti suomalaisen viidenneksi Holmenkollenilla

© Thibaut/NordicFocus

Yhdistetyn maailmancup jatkui sunnuntaina Oslon Holmenkollenilla miesten henkilökohtaisella kilpailulla Gundersen-menetelmällä. Päivän parhaasta suomalaissijoituksesta vastasi tänään Eero Hirvonen, joka nousi kilpailussa lopulta viidenneksi. Hirvosen vauhti oli tänään ladulla hurjaa, ja suomalainen oli hiihtoajoissa nopein.

– Ihan hyvä päivä kokonaisuutena. Helpotti nihkeää viikonloppuna kokonaisuutena – varsinkin mäen puolella en oikein saanut onnistuneita suorituksia. Vähän mysteeriksi jäi, miten se oli niin vaikeaa. Olen tyytyväinen tietenkin siihen, että sain hyvät hiihdot molempina päivinä ja varsinkin tänään oli tosi hyvän tuntuista hiihtoa. Nyt on kiva jatkaa vielä viimeiseen viikonloppuun, kommentoi Hirvonen.

Myös Perttu Reponen piti tänään ladulla hyvää vauhtia ja oli hiihtoajoissa viidenneksi nopein. Reponen oli tänään kilpailun 22., Otto Niittykoski 27., Ilkka Herola 30. ja Arttu Mäkiaho 34.

Tulokset
Urheilijoiden kommentteja SoundCloudissa

Yhdistetyn Continental Cup -kausi päättyi sunnuntaina Lahdessa

Lahden Continental Cupissa käytiin sunnuntaina kauden viimeinen osakilpailu, kun ohjelmassa oli henkilökohtainen kilpailu Gundersen-menetelmällä. Suomalaisista Herman Happonen oli tänään kilpailun 23., Jesse Pääkkönen 31. , Valtteri Holopainen 33., Arsi Tietäväinen 36., Jarkko Lankinen 45. ja Oskari Hakkarainen 46. Peter Räisänen keskeytti kilpailun.

Tulokset
Kokonaiscupin tulokset