Eero Hirvonen seitsemäs yhdistetyn maailmancupissa Lillehammerissa

© Authamayou/NordicFocus

Yhdistetyn miesten maailmancup jatkui Lillehammerissa viikonlopun toisella kilpailulla. Eero Hirvonen oli eiliseen tapaan hyvässä vauhdissa ollen kilpailun seitsemäs. Hirvonen oli mäkiosuuden jälkeen kilpailun kymmenentenä ja lähti hiihto-osuudelle +1:50,0 kärkeä jäljessä. Hiihto-osuudella Hirvonen oli tuttuun tapaan vahva. Muut suomalaiset jäivät mäkiosuudella kauas kärjestä. Ilkka Herola oli lopulta kilpailun 27., Wille Karhumaa 35. ja Arttu Mäkiaho 39. Kilpailun voittoon hiihti Norjan Jarl Magnus Riiber ennen Itävallan Johannes Lamparteria ja Norjan Joergen Graabakia.

– Hyppy oli tänään ihan hyvä ja sain vähän parannettua eilisestä. Varmaan tuo iso mäki sopii muutenkin minulle paremmin. Sain hyvän lähtöpaikan hiihtoon ja siinä olisi voinut podiumistakin taistella jos olisi osunut kulkupäivä, mutta ei vaan tänään riittänyt. Ei ollut potkua tarpeeksi ja varmaan eilinenkin vähän painoi. Ei ihan kirkkaimmista sijoista pystynyt tänään sitten taistelemaan. Kokonaisuutena kuitenkin hyvä viikonloppu. Kaksi kertaa kymppisakissa ja eiköhän ne paremmat sijoituksetkin sieltä vielä tule, Hirvonen summasi.

Ilkka Herola ei puolestaan ollut tyytyväinen viikonlopun tekemiseen.

– Ei ollut kummoista tekeminen tänäänkään. Mäessä ei käynyt varsinaisesti tuurikaan ja sen lisäksi oli vielä aika nihkeä suoritus. Hiihtohomma oli aikalailla yhtä hankalaa kuin eilenkin ja ei vaan nyt pääse liekin päälle hiihdossakaan. Ei missään nimessä hyvä viikonloppu ja tulee tauko ihan hyvään väliin. Käydään vähän kotona treenaamassa ja jatketaan Ramsaussa sitten puhtaalta pöydältä, Herola kertoi.

Kilpailun tulokset
Urheilijakommentit SoundCloudissa
Yhdistetyn maailmancup