Eero Hirvonen parhaana suomalaisena 20:s Klingenthalin maailmancupissa

Yhdistetyn maailmancup jatkuu tänä viikonloppuna Saksan Klingenthalissa. Viikonlopun avauskilpailun parhaasta suomalaissijoituksesta vastasi Eero Hirvonen, joka oli kilpailun 20:s.

Hirvonen hyppäsi mäkiosuudella 122,5 metriä ja oli mäkiosuuden 25:s. Hirvonen on hypännyt Klingenthalin mäestä viime päivät hyvin tasaisesti.

– Hyppy oli varmaan parhaasta päästä, mitä täällä on ollut. Aika tasaisia on kuitenkin nuo kaikki olleet. Ei nyt mikään huono suoritus, ihan ok. En tiedä miksi se ei tuon pidemmälle lentänyt, hyppääminen tuntui ihan kohtalaiselta. Fiilis oli ihan ok, metrejä täytyisi saada lisää, pohti Hirvonen.

Suomalaisurheilija kohensi sijoitustaan ladulla viiden pykälän verran.

– Hiihto tuntui lenkkeilyltä, mutta sitten kun yrittää vähän kovempaa mennä, niin ei kestä ahdistaa sinne asti. Helppo latu ja liukas keli, ei siinä kovasti liikuttu. Melkoista hiihtelyä, ei voi olla tyytyväinen, kommentoi Hirvonen.

Muut suomalaiset jäivät maailmancupin pisteiden ulkopuolelle. Perttu Reponen oli 34:s ja Arttu Mäkiaho 38:s. Kilpailun voitti ItävallanJohannes Lamparter. Toiseksi taisteli Viron Kristjan Ilves ja kolmantena maaliviivan ylitti Japanin Ryota Yamamoto

Klingenthalissa jatketaan huomenna toisella henkilökohtaisella kilpailulla.

Tulokset

Eero Hirvosen kommentit SoundCloudissa

Seuraa joukkuetta sosiaalisessa mediassa