Eero Hirvonen neljänneksi Seefeldin Triplan toisessa osakilpailussa – Ilkka Herola 11.

© Modica/NordicFocus.

Yhdistetyn maailmancupia jatkettiin Seefeldin Triplan toisella osakilpailulla (Gundersen HS109 / 10km). Eero Hirvonen oli kilpailun neljäs, reilu viisi sekuntia ulkona palkintokorokkeelta. Ilkka Herola onnistui kaatumisesta huolimatta nousemaan hiihto-osuudella kahdeksan sijaa ja oli päivän 11. Wille Karhumaa oli 35. ja Otto Niittykoski 43. Norja nappasi kolmoisvoiton Jarl Magnus Riiberin johdolla.

Eero Hirvoselle hieno neljäs sija, mutta mies ei ollut tyytyväinen päivän hiihtovireeseen.

– Vähän katkera päivä. Hyvä hyppy, mihin oon tietysti tyytyväinen ja hyvä lähtöpaikka ja silleen periaatteessa taktiikan mukaan olisi ollut onnistunut hiihto, mutta oli vaan niin surkea hiihtopäivä. Ei jalat toiminut. On tässä ollut touhua, suksitestailua ja paljon kaikennäköistä tekemistä, niin ei oikein ollut vaan kroppa iskussa tuohon hiihtämiseen, niin siitä tuli sitten tuommonen. Pitää yrittää saada huomiselle vähän kroppa auki ja sitä kautta vähän normaalimpaa tekemistä sinne ladulle, kertoi Hirvonen.

Ilkka Herola toivoo parempaa mäkihyppytekemistä, jotta huippusijoitukset olisivat tavoitettavissa.

– Olihan se rahtusen parempaa, kuin eilen, mutta vieläkin mäessä kiikastaa ja jäi siinä kärkiletkasta taas ulos. Ja toki tuli sitten aika pahassa paikassa kaaduttua siinä hiihto-osuudella, siinä sen kovavauhtisimman laskun kesken, niin siinä sitten tietenkin aika paljon häviää. Sieltä kammettiin vielä sen verran mitä oli tehtävissä. Mutta jospa se huomenna sitten, summasi Herola päiväänsä.

Yhdistetyn maailmancup
Seefeld 1.-4.2.2024
Tulokset
Urheilijakommentit SoundCloudissa