Eero Hirvonen kuudes Salpausselällä – Leevi Mutru päätti urheilu-uransa kotiyleisön edessä

Kuva: Jesse Väänänen

Yhdistetyn maailmancup jatkui sunnuntaina Lahden Salpausselällä henkilökohtaisella kilpailulla Gundersen-menetelmällä. Päivän parhaasta suomalaissijoituksesta vastasi Eero Hirvonen, joka oli lopputuloksissa kuudes.

– Ihan hyvää hiihtämistä, ja kiva, että oltiin kilpailukykyisiä ladulla. Tarkoituksena oli hiihtää Viron Kristjan Ilves kiinni, mutta ei ihan riittänyt tänään. Ihan mukavin mielin lähden loppukauteen, kommentoi Hirvonen.

Muista suomalaisista Ilkka Herola oli kilpailun 11. Herola nousi hiihto-osuudella sijalta 28 sijalle 11 ja oli hiihtoajoissa kolmanneksi nopein. Perttu Reponen oli kilpailun 27. Reposen side irtosi hiihto-osuuden aikana, mikä valitettavasti tiputti suomalaista lopputuloksissa. Otto Niittykoski oli kilpailun 31., Arttu Mäkiaho 32., Jesse Pääkkönen 51., Valtteri Holopainen 52. ja urheilu-uransa sunnuntain kilpailuun päättänyt Leevi Mutru 54.

Kotiyleisön edessä urheilu-uransa päättänyt Leevi Mutru sai maalissa lämpimän vastaanoton koko Suomen yhdistetyn joukkueelta.

– Kiitos kaikille tästä koko matkasta. On ollut etuoikeutettua olla mukana, ja ilman kaikkien tukea tästä matkasta ei olisi tullut näin hienoa, kiitteli Mutru.

Tulokset