Continental Cup ja FIS Cup valloittavat Lahden normaalimäen tulevana viikonloppuna

© Touho Häkkinen

Lahden hiihtostadion isännöi tulevana viikonloppuna kahta urheilutapahtumaa, kun yhdistetyn Continental Cup sekä mäkihypyn FIS Cup kilpaillaan Salpausselän maastoissa.

Osaanottajia kilpailuihin on tulossa 20 eri maasta. Suomalaisia on yhdistettyyn lähdössä mukaan 10 urheilijaa, mäkihypyssä kilpailee 19 suomalaista. 

Kilpailupäällikkö Hannu Lehman kertoo, että kisat eivät juurikaan eroa maailmancupin viikonlopusta.

”Koronakuplassa eletään näissäkin kisoissa, joukkueet testataan ja yleisöä ei ole paikan päällä kannustamassa kilpailijoita. Osaanottajia on lähes 200, joukossa monia tulevaisuuden tähtiä, jotka ovat jäämässä Nuorten MM-kisoihin,” Lehman tiivistää.

Myös median edustajat toivotetaan tervetulleiksi Lahden Continental Cupiin. Median työtila sijaitsee kokoustilassa 1, pääkatsomon ylimmässä kerroksessa ja siellä on tarjolla pientä purtavaa sekä kahvia. Mediakeskus on auki tuntu enne kilpailun alkua ja se suljetaan noin tunti viimeisen kilpailun jälkeen. Jokaiselta median edustajalta vaaditaan negatiivinen antigeeni-pikatesti. Testauspiste sijaitsee Vesijärvi-hallissa Messukeskuksessa. Akkreditointi myönnetään negatiivisen testituloksen jälkeen. Akkreditoinnin saa mediakeskuksesta (kulku ovesta 2). Jos kisojen aikana sinulla ilmenee flunssan oireita, ethän saavu paikalle. Maskia tulee käyttää sisätiloissa sekä liikkuessasi ulkona haastattelualueilla.

Kilpailuohjelma

Seuraa kisaviestintää Facebook-tapahtumassa