Minja Korhonen viides yhdistetyn kesä-GP:n haastavassa päätöskilpailussa – miesten kilpailu peruttiin myrskyn vuoksi

© Volk/NordicFocus

Yhdistetyn kesä-GP päättyi sunnuntaina 1.9. Ranskan Chaux-Neuvessa naisten ja miesten henkilökohtaisiin kilpailuihin. Naisten kilpailussa Minja Korhonen sijoittui viidenneksi. Korhonen lähti hiihto-osuudelle toiselta sijalta, mutta hiihto-osuudelle sää muuttui radikaalisti, mikä toi valitettavia haasteita kilpailuun. Korhonen kaatui hiihto-osuudella kahdesti ja joutui taipumaan lopulta viidenteen sijaan. Miesten kilpailun hiihto-osuus jouduttiin perumaan kokonaan hurjasta säästä johtuen.

Minja Korhonen oli kuitenkin tyytyväinen päivän hyppyynsä ja siihen, että selvisi pahemmilta loukkaantumisilta hiihto-osuudella.

– Oli kyllä aika melkoinen keli tänään. Juuri hiihto-osuudelle alkoi aikamoinen myräkkä, ja aika moni otti tuntumaa asvaltin pintaan. Itsekin kahteen kertaan kerkesin sukeltaa tuonne alemmille tasoille, mutta ei kai tuossa toivottavasti sen pahempaa onneksi tainnut käydä. Mutta olipahan melkoinen kisa ja melkoinen keli. Mäessä oli ihan hyviä hyppyjä, joten eiköhän tästä ihan hyvillä fiiliksillä päästä jatkamaan, kommentoi Korhonen.

Toisena suomalaisena kisassa nähtiin Anna Kerko, joka oli tänään lopputuloksissa sijalla 12.

Naisten tulokset
Naisten kesä-GP:n kokonaistulokset

Miesten kilpailussa ainoana suomalaisena nähtiin Ilkka Herola. Herola oli mäkiosuuden 20:s, mutta hiihto-osuus jouduttiin perumaan kokonaan myrskyn vuoksi.

Miesten tulokset (mäkihyppy)
Miesten kesä-GP:n kokonaistulokset

Urheilijoiden kommentteja SoundCloudissa