Niko Kytösaho aloitti kesän kilpailukautensa Continental Cupissa Saksan Hinterzartenissa

© Thibaut/NordicFocus

Mäkihypyn kesän kilpailukausi käynnistyi viikonloppuna Continental Cupin merkeissä Saksan Hinterzartenissa. Viikonlopun kilpailuohjelmassa oli kaksi henkilökohtaista kilpailua HS109-mäestä. Suomalaisista kilpailuissa mukana oli ainoastaan Niko Kytösaho. Lauantain kilpailussa Kytösaho sijoittui 21:nneksi 97,5 ja 98,5 metrin hypyillään. Sunnuntaina Kytösaho nousi hienosti kilpailun kuudenneksi kahdella 105 metrin hypyllään.

Niko Kytösaho näkee hyppäämisessään vielä ailahtelua, mikä heijastui kisapäivien tuloksiin. Hän on kuitenkin tyytyväinen erityisesti sunnuntain tasaiseen kilpailuun.

– Kesäkisat startattu ja oikeastaan kisat meni linjassaan siihen, mitä odotinkin. Tosi paljon kesäaikaan olen tehnyt muutoksia, ja vielä toistaiseksi on ollut aika ailahtelevaa hyppääminen. Sillä tavalla ei ihan hirveän isoja odotuksia näihin kisoihin ollut, koska haitari on ollut vielä aika iso. Lauantain kisaan sattui hypyt huonommasta päästä ja sunnuntaina oli sitten vähän parempaa. Vaikka on tosi paljon tekemistä hyppäämisen kanssa, niin kuitenkin pystyin TOP6 hyppäämään, Kytösaho summasi kisaviikonloppua.

Hinterzarten, Saksa 10.-11.8.2024
Lauantain tulokset
Sunnuntain tulokset
Niko Kytösahon kommentit

Niko Kytösaho kilpailee seuraavaksi mäkihypyn kesä-GP:llä Ranskan Courchevelissa 13.-14.8.2024.

FIS Grand Prix 2024
Courchevel, Ranska 13.-14.8.2024